Quo Vide Weblog

TeamKPN 3.0: versie 3.5

Er is weer een belangrijke nieuwe versie van TeamKPN live gegaan. KPN medewerkers kunnen nu via TeamKPN met elkaar chatten via Lync en kunnen de Talent finder gebruiken om elkaars talenten te vinden.
03 Jun Posted by Quo Vide in | 0 comments

TeamKPN 3.0

Eind februari zijn we begonnen met het live zetten van TeamKPN 3.0. Omdat TeamKPN 3.0 bestaat uit een aantal grote veranderingen wordt de gehele livegang verdeeld over een aantal fases en verspreid over een periode van ongeveer een jaar.

Alle voorgaande veranderingen:

Veranderingen versie 3.5

1. Chatten met collega’s via Lync

Vanaf deze versie is het voor KPN medewerkers mogelijk om via TeamKPN met elkaar te chatten via Lync. Een chat kan gestart worden op de profielpagina van een medewerker of op een willekeurige Lync client.

De status van een medewerker is nu aan zijn profielfoto te zien. Op deze manier kan iemand direct zien of een collega beschikbaar is om te chatten.

2. Talenten vinden met de Talent Finder

KPN is een bedrijf met ontzettend veel medewerkers die allemaal over een eigen set vaardigheden beschikken. Elke medewerker kan op zijn profielpagina op TeamKPN aangeven welke skills hij bezit en collega’s kunnen deze skills vervolgens erkennen.

Met de Talent Finder kunnen medewerkers zoeken op skills en de resultaten verfijnen op het aantal keren dat de skills zijn erkend. Op deze manier is het zeer eenvoudig om elkaars talenten te vinden en te benutten.

In versie 3.7 is de Talent Finder verder geoptimaliseerd.

Deel met anderen
0 Reacties

Plaats als eerste een reactie, login met je Social Media account.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je inloggen. Je kan eenvoudig inloggen met een Social Media profiel, kies hieronder je voorkeur