Quo Vide Weblog

TeamKPN 3.0: versie 3.2

15 april is een nieuwe versie van TeamKPN 3.0 live gegaan. In deze versie zijn de nieuwe groepspagina en de nieuwe tijdlijn de voornaamste veranderingen. In dit blog vind je meer over deze veranderingen en mooie voor en na afbeeldingen.
29 Apr Posted by Quo Vide in | 0 comments

TeamKPN 3.0

Eind februari is de eerste fase van TeamKPN 3.0 live gegaan. De gehele livegang van TeamKPN 3.0 wordt verspreid over een periode van ongeveer een jaar en is verdeeld over een aantal fases. Met alle komende veranderingen wil KPN ervoor zorgen dat TeamKPN naast een communicatieplatform ook een samenwerkingsplatform wordt.

Alle veranderingen van de eerste fase van TeamKPN 3.0 zijn te vinden in ons blog ‘TeamKPN 3.0: Fase 1’.

Veranderingen versie 3.2

1. Groepspagina

In deze versie is de groepspagina omgezet naar het nieuwe TeamKPN 3.0 design. Ook hebben groepen vanaf deze versie een dashboard waarmee groepsbeheerders zelf de lay-out van hun groepspagina kunnen bepalen. Zo kunnen groepseigenaren zelf instellen welke onderdelen ze op de groepspagina willen hebben en in welke volgorde.

Voor

Na

       

2. Tijdlijn

De tijdlijn op de profielpagina en op de groepspagina zijn in deze versie anders vormgegeven.

Voor

Na

Deel met anderen
0 Reacties

Plaats als eerste een reactie, login met je Social Media account.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je inloggen. Je kan eenvoudig inloggen met een Social Media profiel, kies hieronder je voorkeur