Quo Vide Weblog

Quo Vide Mashup

Quo Vide biedt diverse producten aan. In dit blog gaan we dieper in op het product Quo Vide Mashup en de diverse mogelijkheden. Ook laten we een aantal voorbeelden zien van projecten die op basis van Mashup zijn gerealiseerd.
10 Dec Posted by Quo Vide in | 0 comments

Quo Vide Mashup

Quo Vide Mashup is voor alle uitgevers, content marketeers, communicatie specialisten en anderen die graag eigen content willen koppelen aan externe content en social media.

Goed doordachte content levert een verhoogde gebruikerservaring. Het Mashup platform indexeert uw content en doet aanbevelingen om de content te verrijken met interne en externe content. Dat vergroot de traffic naar de website, geeft een professionele uitstraling en dus meer kans op conversie.

Mogelijkheden

Met Quo Vide Mashup is het onder andere mogelijk om:

  • Gerelateerde content te tonen; intern of extern
  • Te linken met diverse social media sites, zoals Twitter, LinkedIn, Youtube en Slideshare
  • Aanbevelingen voor bezoekers te personaliseren
  • Content te relateren op basis van artikel inhoud, titel of tags
  • Een zoekindex in te zetten met geavanceerde filters
  • Automatisch content te taggen met behulp van sleutelwoorden
  • Gerelateerde foto’s te tonen
  • Automatisch onderwerpen in de tekst te linken
Te gebruiken met elk CMS

Mashup is gemaakt om snel en doeltreffend te integreren met andere systemen. De op SOAP en JSON gebaseerde API maakt dit mogelijk. Mashup is, dankzij de API, in verschillende CMS systemen te gebruiken, waaronder Expression Engine, Drupal, Wordpress, Joomla en Sharepoint.

Indien er nog geen gebruik wordt gemaakt van een CMS, bevelen we Expression Engine aan. Een product dat we voor diverse uitgeverijen met succes inzetten. Expression Engine scheidt inhoud van presentatie op de juiste manier, zodat aanpassingen in de look-and-feel eenvoudig kunnen worden doorgevoerd. Mashup werkt via add-ons perfect samen met Expression Engine, zowel in de front-end (website), maar ook in de back-end (het schrijven van artikelen, weblog posts, et cetera).

Projecten

Extend Limits

Extend Limits is dé weblog die iedere dag nieuwe inspiratie biedt om je eigen toekomst vorm te geven. Het houdt de wereld voor je in de gaten op het gebied van marketing, technologie, communicatie en organisatie.

Met behulp van Mashup worden er koppelingen gelegd met social media, waaronder Scribd, Slideshare, Youtube, Twitter en LinkedIn.

BNP Paribas Cardif

Via de Social Media Newsroom kan BNP Paribas Cardif diverse stakeholders, klanten, investeerders, leveranciers en journalisten bereiken. De newsroom bestaat uit persberichten, video en andere social media kanaal informatie, waaronder Scribd en Slideshare. Naast social media berichten worden er ook berichten geplaatst zoals deze in de media voorkomen. Hierbij is de term media een breed begrip. Weblogs vallen hier bijvoorbeeld ook onder.

Marketing Online

Adformatie had samen met Quo Vide nieuwe doelstellingen geformuleerd. Mashup is ingezet om op basis van content de juiste context te plaatsen en via mashup technologie meer te halen uit zustercontent en uit content van concurrenten om zo te voldoen aan de nieuw geformuleerde doelstellingen.

Voor meer informatie over Mashup, mail naar info@quovide.com of bel 072-5204444.
 

Quo Vide Producten

Deel met anderen
0 Reacties

Plaats als eerste een reactie, login met je Social Media account.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je inloggen. Je kan eenvoudig inloggen met een Social Media profiel, kies hieronder je voorkeur