Quo Vide Weblog

Quo Vide Engage

Quo Vide biedt diverse producten aan. In dit blog gaan we dieper in op het product Quo Vide Engage en de diverse mogelijkheden. Ook laten we een aantal voorbeelden zien van projecten die op basis van Engage zijn gerealiseerd.
26 Nov Posted by Quo Vide in | 0 comments

Engage

Engage is het Open Social Network Platform voor elke moderne organisatie die wil interacteren met klanten en/of de doelgroep. Engage kan gebruikt worden voor het opzetten van een eigen sociaal netwerk en kan bijvoorbeeld worden ingezet als:

  • Retentie netwerk
  • Support netwerk
  • Acquisitie netwerk
  • Co-create platform ter bevordering van innovaties
  • Publicatie platform

Quo Vide Engage biedt een uitgebreide basis aan functionaliteit, waarmee Quo Vide in staat is om binnen een zeer korte doorlooptijd een op maat gemaakt Open Social Netwerk te realiseren.

Mogelijkheden

Anywhere, anytime

Engage is overal en altijd bereikbaar, via Web, iPad, iPhone, Android, Blackberry en Windows Phone. Er kan zelf bepaalt worden wie wel en wie geen toegang krijgt tot het sociale netwerk.

Iedereen krijgt een gezicht

Met Quo Vide Engage kan iedereen een eigen profielpagina aanmaken. Op een profielpagina kan verschillende soorten informatie geplaatst worden; zowel zakelijk als persoonlijk. Profielpagina’s zijn zichtbaar voor iedereen, maar alleen aan te passen door de persoon achter het profiel. Profielen kunnen eventueel aangevuld worden met externe gegevens.

Iedereen doet mee

Iedereen kan participeren. Men kan bijvoorbeeld berichten plaatsen, blogs schrijven, foto’s en documenten toevoegen of wiki’s bijhouden. Op welke manier men kan participeren kan ook afhankelijk zijn van met welk doel het sociale netwerk ingezet wordt. Op een support forum is het bijvoorbeeld mogelijk dat men alleen vragen kan stellen en beantwoorden.

Flexibel design

Engage is eenvoudig en volledig aan te passen aan diverse huisstijlen om een geheel eigen look-and-feel te creëren. Dit geeft optimale branding mogelijkheden.

Te veel functionaliteiten

Er is nog veel meer mogelijk met Engage. Neem voor meer mogelijkheden contact met ons op door te mailen naar info@quovide.com of te bellen naar 075-5204444.
 

Projecten

Penny

Sinds 2008 is Penny.nl het veilige sociale netwerk waar paardenmeisjes elkaar kunnen vinden; nieuwtjes kunnen uitwisselen; verslagen kunnen schrijven; foto’s kunnen uploaden; vriendinnen kunnen worden én mee kunnen denken over het blad Penny en de website.

Als basis voor Penny.nl wordt Quo Vide Engage gebruikt. Holco Publications behoudt met behulp van het netwerk contact met de doelgroep van Penny en kan met hen interacteren.

Maak werk van je ambities

Een sociaal netwerk, gelieerd aan Volkskrant Banen, dat ambitieuze Nederlanders help om hun ambities en plannen te realiseren. In het netwerk konden deelnemers onder andere contacten onderhouden, nieuwe contacten leggen, een eigen online profiel creëren en kennis delen. Helaas is dit netwerk in 2010 uitgeschakeld na overname van de Volkskrant door de Belgische De Persgroep in 2009.

Voor meer informatie over Engage, mail naar info@quovide.com of bel 072-5204444.
 

Quo Vide Producten

Deel met anderen
0 Reacties

Plaats als eerste een reactie, login met je Social Media account.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je inloggen. Je kan eenvoudig inloggen met een Social Media profiel, kies hieronder je voorkeur