Quo Vide Weblog

De RTL Nederland website: Voor en Na

Gisteren is de nieuwe RTL Nederland website live gegaan. De nieuwe website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en responsive. Bekijk nu het verschil tussen de oude en nieuwe website.
03 Feb Posted by Quo Vide in | 0 comments

RTL Nederland

RTL Nederland is marktleider in de Nederlandse mediawereld. Met tv-zenders, zoals RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 en het radiostation RTL Lounge Radio zorgen zij elke dag voor nieuws en entertainment in de Nederlandse huiskamers. Op de RTL Nederland website is meer informatie te vinden over RTL Nederland, het laatste nieuws van diverse RTL merken en er wordt doorgelinkt naar de overige RTL websites; de RTL pressroom, de RTL publieksservice, Werken bij RTL en Adverteren bij RTL.

De nieuwe RTL Nederland website is een one page website en is gebaseerd op het stramien van de door ons gemaakte RTL websites; de RTL pressroom, de RTL publieksservice en Werken bij RTL.

Hieronder is te zien hoe de RTL Nederland website er voorheen uitzag en hoe het er nu uit ziet.

Voor


Na

Responsive

De nieuwe RTL Nederland website is, net als de RTL pressroom, de RTL publieksservice en Werken bij RTL, responsive. Hierdoor is ook deze RTL website door iedereen op elk device uitstekend te bekijken.

Deel met anderen
0 Reacties

Plaats als eerste een reactie, login met je Social Media account.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je inloggen. Je kan eenvoudig inloggen met een Social Media profiel, kies hieronder je voorkeur