Projecten waar we trots op zijn...

Extend Limits

Extend Limits


Extend Limits tot je dagelijkse bron voor inspiratie en zorg ervoor dat je je voorbereidt op de dag van morgen. Want morgen is vandaag al begonnen.

Opdrachtgever

Tony Bosma

Achtergrond opdrachtgever

Extend Limits is ontstaan vanuit het boek 2020, een hel(s)e onderneming. Dit boek schetst de wereld in 2020 en de invloed op diverse vakgebieden. Het boek schetst richtingen voor de mogelijke wereld die ons te wachten staat.

Project

Extend Limits houdt de wereld voor je in de gaten en signaleert trends en innovaties op het gebied van marketing, technologie, communicatie en organisatie. Het is dé weblog die iedere dag nieuwe inspiratie biedt om je eigen toekomst vorm te geven.

Op basis van een Mashup platform is dit weblog neergezet die door het Tijdschrift van Marketing één van de tien blogs is om in de gaten te houden. Quo Vide heeft het weblog gerealiseert en doet de dagelijkse beheer van het systeem. Daarbij worden koppelingen gelegd met Social Media sites, waaronder, Scribd, Slideshare, You Tube, Twitter, LinkedIn. Inloggen kan via LinkedIn en Facebook. 

Op Facebook is een eigen XL Fanpage die wordt gevoed met content vanaf het mashup platform. Wall foto's die op deze fanpage worden geplaatst worden weer opgenomen op de weblog. Deze content is te zien in een 'kleine' slideshow op diverse pagina's. 

Doelgroep

Top management van grote organisaties

Deliverables
  • Concept en Design
  • Weblog obv Mashups, met veel gerelateerde content en doorkijkjes naar andere content
  • Koppelingen met Social media
  • Mobiele versie van weblog voor Smartphones
  • Facebook Fanpage applicaties
  • iPad toepassing (Q3 2012)
 

Volgende project: RTL Pressroom

Vorige project: Molblog

Tags
mashup, social media
Deel met anderen

Project afbeeldingen

Extend Limits Extend Limits Extend Limits