Projecten waar we trots op zijn...

VKB Netwerk

VKB Netwerk


Het Volkskrant banen netwerk (VKBN) - de Nederlandse concurrent voor LinkedIn.

Opdrachtgever

Volkskrant Banen - PCM

Achtergrond opdrachtgever

Volkskrant banen werd als krant en online website vooral gepercipieerd als vacatureplatform en met VKBN wilde Volkskrant banen realiseren dat het nut en de inzetbaarheid voor bezoekers werd vergroot.

Doel

Kennis delen, kennis maken. Het Volkskrant Banen netwerk biedt je de mogelijkheid op een professionele en snelle manier bestaande contacten te onderhouden, nieuwe te leggen en informatie uit te wisselen met voornamelijk zakelijke contacten.

Project

Het netwerk maakt het eenvoudig om relaties te onderhouden en het rendement ervan te verhogen met mensen die je loopbaan (en leven) kunnen verrijken. De bindende factoren tussen de deelnemers zijn gemeenschappelijke interesses (vakgebied, sector of ontwikkelvragen), organisaties (werknemers van hetzelfde bedrijf of personen die in organisaties geïnteresseerd zijn) of contacten (leveranciers, (ex-)collega’s, zakenpartners, klanten, vakgenoten, etc.).

Quo Vide heeft, samen met Bram Donkers, het concept uitgewerkt. Op basis van Engage heeft Quo Vide het netwerk gerealiseerd. Na de overname van Volkskrant Banen door de Persgroep is het project gestaakt.

Doelgroep

Recruiters en werkzoekende

 

Volgende project: KPN Greenroom

Vorige project: Club Marquise

Tags
engage, social media, social network
Deel met anderen

Project afbeeldingen

VKB Netwerk VKB Netwerk VKB Netwerk VKB Netwerk VKB Netwerk