Projecten waar we trots op zijn...

Club Marquise

Club Marquise


Club Marquise, een privé netwerk voor top relaties.

Opdrachtgevers

Audi, Achmea, Ordina, Nashuatec en ATP

Achtergrond opdrachtgevers

De tendens in het bedrijfsleven is dat topbedrijven steeds vaker samenwerkingen aangaan om een win-win situatie in financieel en contactueel opzicht te ontwikkelen. Daarom hebben vijf organisaties Audi, Achmea, Ordina, Nashuatec, ATP het exclusieve business netwerk  Club-Marquise opgezet.

Project

Het doel van de partners is om gezamenlijk een netwerkomgeving te creëren, waarbij de eigen toprelaties in contact worden gebracht met toprelaties van de andere partners. Het initiatief ontstond tijdens de Ordina Open, waarbij de toprelaties werden opgevoerd in Club Marquise. Naast de vijf founders namen ook diverse netwerkorganisaties deel aan Club-Marquise: NCD, Amstel Club, Federatie van Zakenvrouwen, SMA, American Express.

Quo Vide heeft Club Marquise netwerk van concept tot realisatie en ondersteuning gerealiseerd. Dit netwerk behelste het opzetten van profielen, netwerken, in contact treden en foto's bekijken van offline evenementen. Dit netwerk heeft 2 seizoenen Ordina Open gedraait, 2005 en 2006.

Quo Vide heeft het concept, het design, de realisatie en het operationalisere uitgevoerd.

Doelgroep

C-level executives

Deliverables

Social Netwerk

Off-line toepassing specifiek voor evenementen

Speciale visualisatie techniek voor inzichtelijk maken sociaal netwerk 

Volgende project: VKB Netwerk

Vorige project: Ecce

Tags
community building, connect, social media
Deel met anderen

Project afbeeldingen

Club Marquise Club Marquise