Quo Vide - denkers, designers en developers met passie voor Web en Social Media.

Teamwork en kennis, passie en perfectie

Quo Vide bestaat uit een groep experts die gepassioneerd zijn in hun werk. Projecten worden altijd uitgevoerd in teamverband, want alleen met teamwork kan een project succesvol worden gerealiseerd.

Denkers Top

More than consultants

blog:Denkers

Innovators

Alles begint met een goed idee! Maar om van idee tot een concreet product, dienst of actie te komen vraagt om creativiteit en kennis. Wij hebben denkers in huis die al vele succesvolle en ook minder succesvolle trajecten hebben gedaan. Wij helpen u uw probleem op te lossen en werken samen met u aan een concrete invulling van uw idee.

Visie

Onze denkers hebben kennis en ervaring als ondernemers, met nieuwe initiatieven, weten wat business is, hoe je moet communiceren, hoe te vermarkten en hoe ICT hier een juiste bijdrage in kan bieden. Onze denkers weten niet alleen hoe ze een vertaling moeten maken naar ICT middelen, maar ook welke compliancy regels en beveiligingseisen (ISO270001) daarbij komen kijken.

Werkwijze

Onze werkwijze is wellicht enigszins eigenzinnig. Gedreven door ondernemingsgeest en met een brede kennis benaderen wij de vraag van een opdrachtgever vanuit verschillende perspectieven,  als multidisciplinair team. Samen met onze klanten nemen wij de verantwoordelijkheid voor het resultaat. We helpen van inspiratie tot en met realisatie en beheer.

Denkers voor alle markten

Wij hebben denkers voor: 

  • Big Data en analyse
  • Community Management
  • Social Media Management
  • Social Media Marketing
Designers Top

A joy to work with designs

blog:Designers

Designers

Onze designers werken met passie aan uw producten en diensten. We ontwerpen vanuit de gedachte: wat is de ervaring van de gebruiker? Via interactie ontwerp reduceren wij complexiteit - uw klanten moeten intuitief gebruik maken van uw dienst of product. Als de interactie helder is, zorgen we voor een prachtig visueel ontwerp dat past bij uw organisatie. We werken nauw met u samen en continue vanuit de gedachte: het moet eenvoudig, doeltreffend en bovenal a joy to work with!

Design

Design moet altijd een doel en een doelgroep dienen. Van eenvoudige website tot uitgebreide social media dashboard: onze designers weten hier raad mee. 

Onze designers hebben jaren ervaring met grote en kleine websites, smartphones en tablets. We ontwerpen alles, van de interface tot ikonen en illustraties. We werken aan Penny.nl - een website voor het meisjesblad Penny in roze met veel paarden. Maar we werken ook voor KPN  aan TeamKPN (op basis van ons connect platform), strak en met de juiste huisstijl.

Zie voor ons portfolio onze project overzicht.

Werkwijze

Om onze klanten los te trekken van de dagelijkse beslommeringen en de geest te prikkelen en te verbreden, doen wij creatieve workshops op basis van  brownpaper sessies. We werken samen aan het realiseren van concepten aan de hand van verrassende vergezichten, onverwachte stellingen, kijkend naar de nieuwste technologische mogelijkheden en met behulp van relevante voorbeelden.

Developers Top

Leave the geeky stuff to us

blog:Developers

Professionals

Developers zijn bij ons echte professionals, geschoold, vriendelijk en communicatief - met passie. Ze maken van het idee, concept en design een echt werkend product of dienst, pixel-precies. Ze werken in teams waarbij de lead developer ook het projectmanagement doet. Tijdens de realisatie fase, creëren ze tussenproducten, zodat u ten alle tijden inzicht heeft in de voortgang.

Technieken

Wij geloven dat kwalitatief goede technologie het verschil maakt in het creëren van succesvolle toepassingen. Daarom zijn onze developers geschoold in, onder andere, Java, HTML, SEO, Javascript, WebServices, databases en NoSQL databases, PHP.

Wij kunnen alles

Quo Vide Developers moeten alles kunnen: het werken is aan de core-bibliotheken; web-development; integratie met corporate toepassingen zoals CRM; maken van mobiele toepassingen. 

Think Big

Bij alles wat we maken vragen we ons af: kan het ook op grote schaal? Wat als er meer dan 100.000 mensen direct mee gaan werken? Want op het web en vooral bij Social Media is de interactie groot, met veel mensen wat vervolgens veel data oplevert.

Wij weten hoe dat moet.

Open Source Community

Onze developers nemen deel aan tal van Open Source initiatieven, zodat wij als Quo Vide ook onze maatschappelijke bijdrage leveren aan de Internet community. Projecten waar wij aan bijdragen zijn onder andere Lucene, Modules voor Expression Engine en Hibernate.